DÜZENLEYEN: GSÜ – Toplumsal Araştırmalar Merkezi Göç Araştırmaları Birimi
TARİH: 23 Eylül 2011, Cuma, 10.00 – 16.00
YER: Galatasaray Üniversitesi Doktora Salonu

KATILIMCILAR
Genç araştırmacılar: Helene De Clerck (University of Antwerp – Belçika), Delia Nicoue (University of Bayreuth – Almanya), Louise Bréhier (Université Paris 1- Panthéon Sorbonne – Fransa), Nicolas Fait (Université de Lille – Fransa), Brigitte Suter (Malmö University – İsveç), Martin Buedel (University of Bayreuth – Almanya), Ezgi Güner (Sabancı Üniversitesi).
Tartışmacılar: Yrd. Doç. Dr. Deniz Yükseker (Koç Üniversitesi), Dr. Kelly Brewer (Sabancı Üniversitesi), Prof. Sedat Aybar (Kadir Has Üniversitesi, Afrika Araştırmaları Merkezi), Günsu Usanmaz (Ankara Üniversitesi Afrika Çalışmaları Araştırma Ve Uygulama Merkezi), Koray Özdil (TESEV), Yrd. Doç. Dr. Şenay Özden (Koç Üniversitesi), Yrd. Doç. Dr. Ayşe Parla (Sabancı Üniversitesi), Doç. Dr. Didem Danış (Galatasaray Üniversitesi).

BİLGİ İÇİN: Doç. Dr. Didem Danış veya.